Aangepaste sta-op rolstoel met hoog-laag functie
Wanneer net dat beetje extra hulp nodig is om toch nog op te kunnen staan uit de rolstoel is LeRoulé Plus een geschikte keuze. LeRoulé Plus is een handbewogen rolstoel met een elektrische hoog-laag functie en sta-op functie, die ook in combinatie gebruikt kunnen worden. Doordat de gebruiker de opties zelf kan bedienen is deze minder afhankelijk en blijft de rolstoelgebruiker de eigen mogelijkheden zo goed mogelijk benutten. Hierdoor krijgt de gebruiker net dat beetje extra hulp en blijft deze zo zelfstandig mogelijk. LeRoulé Plus is ook uitermate geschikt voor trippelrolstoel gebruikers. De lagere zithoogte van trippelrolstoel gebruikers kan tijdelijk teniet gedaan worden door de hoog-laag functie. Dit kan positief werken, wanneer men tijdelijk wat hoger moet en wil zitten.

Aangepaste rolstoel LeRoulé (Plus)

Het gebruik van de hoog-laag ADL rolstoel LeRoulé Plus

ADL sta-op rolstoel op maat
Een sta-op rolstoel voor algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) moet makkelijk en snel aangepast kunnen worden aan de gebruiker. Daarom is LeRoulé Plus een handbewogen sta-oprolstoel die optimaal instelbaar is, waardoor optimale rijeigenschappen en manoeuvreerbaarheid worden verkregen. Door de modulaire constructie kan dit ergotherapeutische hulpmiddel worden aangepast aan individuele eisen en wensen. Waardoor LeRoulé Plus kan worden gebruikt bij reactivering en revalidatie. Verschillende maten en opties, zoals verschillende zittingen en rugleuningen, zijn mogelijk waardoor een hoog zitcomfort wordt bereikt. De totale breedte van deze aangepaste rolstoel is de zitbreedte + 20 cm.
Ook in diverse rolstoelen van andere merken kan een losse “Plus-unit” worden ingebouwd. Informeer via uw dealer naar de mogelijkheden. LeRoulé Plus is inzetbaar als ADL rolstoel en als transportrolstoel. In bijvoorbeeld ziekenhuizen blijkt LeRoulé Plus de ideale transportrolstoel te zijn.

LeRoulé Plus vergemakkelijkt een rolstoel transfer
Daarnaast kan met behulp van de extra functies ook een rolstoel transfer vergemakkelijkt worden. Hierdoor ontstaat niet alleen een lagere werkdruk voor de verpleging, maar kan ook het gebruik van medische hulpmiddelen, zoals een tillift vergemakkelijkt worden. Dit maakt LeRoulé Plus tot een ideaal hulpmiddel in de zorg. In de video bovenaan de pagina ziet u een demonstratie van een transfer met LeRoulé Plus. LeRoulé Plus is makkelijk om te bouwen tot een LeRoulé Plus. Zo kan de rolstoel worden aangepast aan de veranderende behoefte van de rolstoelgebruiker.

Een ergotherapeutisch hulpmiddel voor vele situaties
LeRoulé Plus is onder andere geschikt als revalidatiehulpmiddel of als medisch hulpmiddel bij diverse aandoeningen. Bijvoorbeeld als hulpmiddel bij artrose, Parkinson of multiple sclerose (MS) of bij een halfzijdige verlamming links of rechts. Ook voor vele andere aandoeningen die voor mobiliteitsproblemen zorgen is dit zorghulpmiddel zeer geschikt.

Heeft u vragen over deze aangepaste ADL rolstoel? Via onze contactpagina helpen wij u graag verder. Bent u op zoek naar de ideale combinatie van een rolstoel en een trippelstoel? Bekijk dan onze trippelrolstoel LeTriple Wheels.

 

Download brochure LeRoulé Plus
Download LeRoulé Plus opties