Le Triple

De voordelen van de LeTriple:

  • Trippelstoel met groot elektrisch hoog-laagbereik
  • Hulpmiddel voor verschillende soorten aandoeningen
  • Persoonlijk aanpasbaar
  • Ideaal voor thuis en op de werkvloer
  • Goed voetenwerk met een efficiënte trippelbeweging
Neem contact op

Trippelstoel met groot elektrisch hoog-laagbereik
Het elektrische hoog-laagbereik van dit ergotherapeutische zorghulpmiddel is uniek. Geen enkele andere trippelstoel is elektrisch in hoogte verstelbaar van 40 cm tot zelfs 74 cm! Een meebewegende voetensteun behoort daarbij tot de mogelijkheden. Met deze trippel-werkstoel komt vrijwel alles binnen uw bereik, waardoor u zelfstandiger functioneert. Het zorghulpmiddel is volledig instelbaar: zitbreedte, zitdiepte, zit- en rughoek en armleggers kunnen allemaal eenvoudig en persoonlijk op maat worden ingesteld. LeTriple is 68 cm breed.

Het ergotherapeutische zorghulpmiddel voor diverse aandoeningen
LeTriple is geschikt voor diverse aandoeningen. Bijvoorbeeld als zorghulpmiddel bij artrose. Maar ook wanneer er sprake is van valgevaar, of u gewoonweg moeite met lopen heeft, is LeTriple de ideale oplossing om toch mobiel te blijven. SOWECARE biedt twee soorten trippelstoelen aan. Naast LeTriple bieden wij ook de LeTriple Wheels trippelrolstoel aan. Deze trippelrolstoel combineert de voordelen van een trippelstoel en een rolstoel in één stoel.

‘Door de grote elektrische verstelling van 34 cm kan ik weer overal bijkomen in huis!’

Trippelstoel / trippel-werkstoel LeTriple
Le Triple

Persoonlijke aanpassingen aan de trippelstoel
LeTriple is leverbaar met persoonlijke aanpassingen in zitting, bediening, een meebewegende voetensteun en andere opties. Voor een volledig overzicht van alle opties downloadt u het overzicht van opties voor LeTriple.

Heerlijk aan het werk met deze trippel-werkstoel
Met deze stoel verplaatst u zich zittend waardoor u binnenshuis weer maximale bewegingsruimte en mobiliteit heeft. U kunt uw werkzaamheden weer uitvoeren en heeft bij het bewegen de handen vrij. LeTriple is zeer geschikt als trippel-werkstoel voor het werken aan een hoge werktafel. Daarnaast is iets uit de kastjes boven het aanrecht pakken weer mogelijk. Dat dankzij het grote hoog-laagbereik van LeTriple. Tenslotte dient dit zorghulpmiddel ook op de werkvloer als een ideale trippel-werkstoel.

Goed voetenwerk met een effeciënte trippelbeweging
LeTriple is voorzien van een speciaal M-vormig onderstel. Door deze vorm heeft u volop ruimte om een efficiënte trippelbeweging te maken, die weinig kracht kost. Tevens zorgt het onderstel in alle standen voor optimale stabiliteit.

Vergoeding voor onze trippelstoelen
U heeft mogelijk recht op een vergoeding voor het aanvragen van dit ergotherapeutische zorghulpmiddel. Is het zorghulpmiddel bedoeld voor uw thuissituatie? Dan neemt u contact op met uw zorgverzekeraar. Is de stoel bedoeld voor een werksituatie? Dan neemt u contact op met het UWV. Voor meer informatie over vergoedingen gaat u naar de pagina vergoeding trippelstoel.

Heeft u vragen over de trippelstoelen of andere ergotherapeutische zorghulpmiddelen van SOWECARE? Neem dan gerust contact met ons op.

Download brochure LeTriple
Bekijk LeTriple opties

Download LeTriple bestelformulier

‘Door het unieke M-frame heb ik veel ruimte om goed te trippelen.’