De voordelen van de LeTriple Basic:

  • Veilige trippelstoel
  • Compact mobiliteitshulpmiddel
  • Groot elektrisch hoog-laagbereik
  • Ideaal voor thuis en op de werkplek
  • Verschillende verstellingen
Neem contact op

Compact mobiliteitshulpmiddel

De trippelstoel LeTriple Basic is een mobiliteitshulpmiddel met een uitermate compact frame. Een groot voordeel hiervan is dat de stoel licht te verrijden is en dat u de stoel goed kan gebruiken in kleine ruimtes en u goed met de stoel kan werken, omdat u bijvoorbeeld dichtbij kasten of het aanrecht kan komen.

‘Met een elektrische verstelling van 30 cm heeft deze stoel een groot bereik en is het de beste keus prijs-kwaliteit verhouding.’

Het gebruik van de trippelrolstoel LeTriple Wheels

Een veilige trippelstoel met een groot elektrisch hoog-laagbereik

Daarnaast heeft deze stoel een elektrisch in hoogte verstelbare zithoogte van maar liefst 30 cm! Dit zorgt ervoor dat u ook in situaties waar uw werkhoogte anders is, u op een goede ergonomische wijze kunt blijven zitten. Ook kan dit grote zithoogtebereik ervoor zorgen dat u gemakkelijk een transfer kunt maken en dus goed kunt opstaan uit de stoel.

Net als bij de andere producten van Sowecare heeft deze trippelstoel eenvoudig opklapbare armleggers. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een zijwaartse transfer maken en goed en ergonomisch werken aan een tafel, zonder dat de armleggers in de weg zitten. En door de eenvoudig te bedienen rem en het statische onderstel kunt u veilig een transfer maken.

‘Deze trippelstoel trippelt licht en doet wat een trippelstoel moet doen.’

Gezond zitten

Ook heeft de stoel verschillende verstellingen. Zo kunnen de zitting, rug en armleggers naar wens versteld worden. Doordat de stoel op maat van de gebruiker ingesteld kan worden kan een correcte werkhouding gecreëerd worden. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam en is belangrijk voor een goede drukverdeling en een gezonde zit.

Doordat de stoel verschillende mogelijkheden en opties heeft, ontstaat er voor de gebruiker een aangepaste comfortabele stoel. LeTriple Basic zorgt ervoor dat u weer zelfstandig en aangenaam kunt werken. Als er geen compliceerde rug- en/of zitproblemen zijn is dit een scherp geprijsde oplossing en de beste optie!

Heeft u vragen over de trippelstoelen van Sowecare? Neem dan gerust contact met ons op.

In onze webshop kunt u de LeTriple Basic gelijk aanschaffen. U kunt hier de bekleding en functionaliteiten naar wens selecteren om de LeTriple Basic zo spoedig mogelijk in huis kunt hebben. Klik hieronder om naar de webshop te gaan.

Koop de LeTriple Basic
Download Brouchure LeTriple Basic
Bekijk LeTriple Basic opties

Download LeTriple Basic bestelformulier