Trippelrolstoel LeTriple Wheels

De voordelen van de LeTriple Wheels:

  • Trippelrolstoel en rolstoel in één!
  • Extra groot elektrisch hoog-laagbereik
  • Ideaal voor thuis en op de werkplek
  • Persoonlijk aanpasbaar
  • Ook voor kinderen en volwassenen
Neem contact op
Trippelstoel en rolstoel in één ergotherapeutische zorghulpmiddel
Bij een verslechterende beenfunctie of een slechte dag is een gewone trippelstoel soms niet meer toereikend. Omgekeerd is een rolstoel soms niet handig om de beenfunctie nog zoveel mogelijk te gebruiken of om op hoogte te kunnen werken of pakken. Kies dan voor LeTriple Wheels, die dankzij haar hoepelwielen de trippelstoel– en rolstoelfunctionaliteiten combineert in één complete, comfortabele trippelrolstoel met elektrische hoog-laagverstelling.
Voor diverse neurologische aandoeningen, spieraandoeningen of aandoeningen aan heupen/knieën/benen blijkt dit ergotherapeutische zorghulpmiddel de ideale oplossing. LeTriple Wheels is onder meer geschikt voor mensen met Parkinson, artrose, multiple sclerose (ms) of voor een halfzijdige verlamming links of rechts en vergroot de zelfredzaamheid.

‘Met deze stoel heb ik de voordelen van een trippelstoel èn rolstoel. Ik kan hoepelen en trippelen en kan gemakkelijk een transfer maken voor de elektrische hoogteverstelling.’

Trippelrolstoel LeTriple Wheels

Het gebruik van de trippelrolstoel LeTriple Wheels

Een veilige trippelrolstoel met een extra groot elektrisch hoog-laagbereik
LeTriple Wheels is zeer licht te verrijden en zowel trippelend als hoepelend voort te bewegen. Net als bij de normale LeTriple trippelstoel is het werken op hoogte met dit ergotherapeutische zorghulpmiddel eenvoudig en veilig. De trippelrolstoel is uitgevoerd met een extra groot hoog-laagbereik. De zithoogte van dit zorghulpmiddel is elektrisch verstelbaar van 43 cm tot maar liefst 77 cm. Een meebewegende voetensteun is mogelijk.
De inverende achterwielen van LeTriple Wheels zorgen ervoor dat hindernissen binnenshuis zoals drempels gemakkelijk en veilig kunnen worden genomen. De parkeerrem is eenvoudig te bedienen en fraai weggewerkt in het wiel. Bovendien zorgen de constructie en de grote wielen voor een kleine draaicirkel, zodat u ook in een kleine ruimte extra flexibel kunt manoeuvreren. De standaard breedte van dit zorghulpmiddel is de zitbreedte + 25 cm. Via opties is een minimale breedte van 64 cm mogelijk.

‘Op slechte dagen heb ik minder kracht en kan ik door de combinatie van trippelen en hoepelen mijn mobiliteit behouden. Door de grote elektrische hoog/ laag verstelling kan ik weer zelfstandig werken in de keuken.’

Probeer nu 2 weken op proef!

De trippel-werkstoel voor thuis en op het werk
LeTriple Wheels is ideaal voor thuis en op de werkplek als trippel-werkstoel; u kunt zich met de trippel-werkstoel zittend verplaatsen, ook in de hoogte. Daarnaast neemt uw mobiliteit toe. Voor een vergoeding van de trippel-werkstoel in een werksituatie kunt u terecht bij het UWV. Voor meer informatie over het aanvragen van een vergoeding voor uw trippelstoel gaat u naar de pagina vergoeding.

Persoonlijke aanpassingen aan LeTriple Wheels
LeTriple Wheels is leverbaar met persoonlijke aanpassingen zoals aanpassingen in zitting, rug, bediening, remsysteem, een meebewegende voetensteun en andere opties. In ons overzicht van opties voor LeTriple Wheels vindt u alle mogelijke opties.

Heeft u vragen over de trippelstoelen van Sowecare? Neem dan gerust contact met ons op.

LeTriple Wheels ook voor kinderen en kleinere volwassenen
LeTriple Wheels kent een groeiende interesse en is nu ook beschikbaar voor kinderen en kleinere volwassen. Deze kleinere stoel, LeTriple XS, heeft een zitbreedte van 35 cm.

Download Brochure LeTriple Wheels
Bekijk LeTriple Wheels opties

Download LeTriple Wheels bestelformulier
Opties LeTriple Wheels

Kuip rugleuning

Geknikte armlegger

Neigverstelling

Plankzitting, Beensteunen en Rolstoelrugleuning